Andreas Høy Knudsen

Line Owren Fotografi

Andreas Høy Knudsen er journalist og cand.mag. med erfaring fra media (VG, NTB, Aftenbladet), fagpresse (Forskerforum, Kommunal Rapport) og content writing for Conoco Phillips og Altibox. Andreas har forfattet bokmanus til "Den beste sjømaten fra kalde klare farvann", som ble kåret til Årets norske kokebok av Norli og Apéritif og inntatt på pensum for litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Ole-Jørn Borum

Line Owren Fotografi

Ole-Jørn Borum er art director og cand. philol.  med hovedfag i digital kultur. Borum utreder og designer selskapsprofiler, nettsteder og årsrapporter for børsnoterte selskaper. Borum er UX-designer for Altibox og har erfaring med både web og TV-design.  Han står bak nettstedet til Grieg Seafood ASA og leverer faste konserntjenester for den internasjonale maritime industriaktøren Aibel.

Oleg Mogytych

Line Owren Fotografi

Oleg Mogytych er CTO og har mastergrad i computer science. Mogytych er senior IT-ingeniør og leder for programmering, websystemer og database. Før han kom til Norge i 2018, var Mogytych daglig leder for et vellykket IT-selskap i Ukraina og har ledet en rekke større IT-prosjekter fra spekk til ferdig leveranse.

Andreas Høy Knudsen

Line Owren Fotografi

Andreas Høy Knudsen er journalist og cand.mag. med erfaring fra media (VG, NTB, Aftenbladet), fagpresse (Forskerforum, Kommunal Rapport) og content writing for Conoco Phillips og Altibox. Andreas har forfattet bokmanus til "Den beste sjømaten fra kalde klare farvann", som ble kåret til Årets norske kokebok av Norli og Apéritif og inntatt på pensum for litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Ole-Jørn Borum

Line Owren Fotografi

Ole-Jørn Borum er art director og cand. philol.  med hovedfag i digital kultur. Borum utreder og designer selskapsprofiler, nettsteder og årsrapporter for børsnoterte selskaper. Borum er UX-designer for Altibox og har erfaring med både web og TV-design.  Han står bak nettstedet til Grieg Seafood ASA og leverer faste konserntjenester for den internasjonale maritime industriaktøren Aibel.

Oleg Mogytych

Line Owren Fotografi

Oleg Mogytych er CTO og har mastergrad i computer science. Mogytych er senior IT-ingeniør og leder for programmering, websystemer og database. Før han kom til Norge i 2018, var Mogytych daglig leder for et vellykket IT-selskap i Ukraina og har ledet en rekke større IT-prosjekter fra spekk til ferdig leveranse.

Andreas Høy Knudsen

Andreas Høy Knudsen er journalist og cand.mag. med erfaring fra media (VG, NTB, Aftenbladet), fagpresse (Forskerforum, Kommunal Rapport) og content writing for Conoco Phillips og Altibox. Andreas har forfattet bokmanus til "Den beste sjømaten fra kalde klare farvann", som ble kåret til Årets norske kokebok av Norli og Apéritif og inntatt på pensum for litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Line Owren Fotografi

Ole-Jørn Borum

Ole-Jørn Borum er art director og cand. philol.  med hovedfag i digital kultur. Borum utreder og designer selskapsprofiler, nettsteder og årsrapporter for børsnoterte selskaper. Borum er UX-designer for Altibox og har erfaring med både web og TV-design.  Han står bak nettstedet til Grieg Seafood ASA og leverer faste konserntjenester for den internasjonale maritime industriaktøren Aibel.

Line Owren Fotografi

Oleg Mogytych

Oleg Mogytych er CTO og har mastergrad i computer science. Mogytych er senior IT-ingeniør og leder for programmering, websystemer og database. Før han kom til Norge i 2018, var Mogytych daglig leder for et vellykket IT-selskap i Ukraina og har ledet en rekke større IT-prosjekter fra spekk til ferdig leveranse.

Line Owren Fotografi